Karakter boyutu :
Metni küçült Metni büyüt
Çaykent Belediyesi`nde Devir Teslim Yapıldı
05-04-2014 / Salarha Belediyesi
1994 yılından bu yana Çaykent Belediyesi başkanlığını yürüten Mehmet Kazancı görevini yeni seçilen başkan Hasan Kara`ya devretti.


Çaykent Belediyesi’nde Çaykent Belediye Başkanı Hasan Kara resmen görevine başladı. 

30 Mart seçimlerinde Çaykent Belediyesi için yeniden aday olmayan Mehmet Kazancı’nın ardından Ak Parti’den aday gösterilen Hasan Kara seçimi kazandı. Ardından mazbatasını seçim kurulundan alan Kara, belediyeye gelerek görevi eski başkan Kazancı`dan devir aldı.
 
Çaykent Belediyesi’nin Kurucu Belediye Başkanı olarak göreve 1994 yılında başlayan Mehmet Kazancı,  30 Mart 2014 seçimlerinde Ak Parti’den aday olan ve Belediye Başkanlığı görevini kazanan Hasan Kara ya görevini devir etti.
 
Çaykent Belediyesinde yapılan devir töreninde 30 Mart 2014 seçimlerinde görev alan Ak Parti il ve ilçe yönetimi, Ak Parti’den aday olan aday adayları, mahalle muhtarları, eski ve yeni meclis üyeleri, Ak Parti Çaykent teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Duygusal anların yaşandığı devirde 20 senelik belediye başkanlığı görevini yürüten Kazancı belediye mührünü Hasan Kara’ya takdim etti.

 
 

 
Bu haber 2501 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
Web sitemizin yeni tasarımını nasıl buldunuz
Beğendim
Beğenmedim
İdare eder