Karakter boyutu :
Metni küçült Metni büyüt
Başkan KARA` dan Kurban Bayramı Kutlaması
02-10-2014 / Salarha Belediyesi
Belediye Başkanı Hasan KARA, Kurban Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı. Birlik, beraberlik, barış ve huzura vurgu yapan KARA, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

İnsanların birbirlerine kenetlendiği, birlik ve beraberlik duygularının daha da yeşerdiği Kurban Bayramı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en önemli örneklerindendir. Bayramlarımız, bizlere Yüce Allah’a kul olmanın şükrünü ifade etme şansı verir. Refah içinde mutlu yarınlar için, birbirimize karşı hoşgörülü olmayı hatırlayacağımız bu değerli günlerin Müslümanlar arasındaki sevgi ve kardeşlik duygularını her zamankinden daha fazla pekiştireceği muhakkaktır.

Toplumsal hafızamızın canlı tutulmasını sağlayan bayramlarımızda birbirimize sadece evimizin kapılarını değil, gönlümüzün kapılarını da sonuna kadar açmalıyız. Toplumun her türlü dezavantajlı gruplarına yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, kırgınlıkların yerine sevgi ve kardeşlik duygularının perçinlendiği bayramlarımızı anlam ve önemine uygun olarak kutlamak,  bizleri,  tüm dünya insanlığı için arzu ettiğimiz maneviyata yakınlaştıracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle yüce milletimizin ve bütün İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyor; birlik ve beraberlik içinde, hoşgörü, huzur ve barışın doruğa ulaştığı bir bayram geçirmenizi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”

 

Bu haber 1556 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
Web sitemizin yeni tasarımını nasıl buldunuz
Beğendim
Beğenmedim
İdare eder