Atatürk Caddesinde Tretuvar Çalışmasına Başlandı
19-02-2014 / Salarha Belediyesi
Müderrisler Mahallesi ile Kokulu kaya Mahallerini birbirine bağlayan Atatürk Caddesinin tretuvar yapımı çalışmalarına başlandı.

Belediyemiz Fen işlerince  2013 yılında hazırlanan  447.080,19 TL keşif bedelli projenin gerçekleştirilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yardım talep edilmiş olup bu kapsamda ilk etapta belediyemize 150.000.TL yardım yapılmıştır.

Atatürk caddesinin tretuvar yapım işi Belediyemiz bünyesinde çalışmakta olan ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından finanse edilen Toplum Yararına Programı (TYP) çalışanları tarafından gerçekleştirilmektedir.