Belediye Başkanımız Hasan Kara` dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
28-10-2014 / Duyurular

Belediye Başkanımız Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla günün anlam ve önemini içeren mesaj yayınladı. Başkan KARA mesajında “Cumhuriyetimizin kuruluşunun yıldönümünde, ülkemizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü, şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyor, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik eder, daha nice bayramlara birlik ve beraberlik içerisinde ulaşmayı temenni ederim, sevgi ve saygılar sunarım.” dedi.