Başkan KARA` dan Öğretmenler Günü Mesajı
24-11-2014 / Salarha Belediyesi

Belediye Başkanımız Hasan KARA, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan KARA mesajında, "Öğretmenlerin, toplumların mimarı olduklarını belirterek. Toplumların kalkınmasında ve gelişmesinde en önemli etken eğitim sistemidir. Öğretmenler de bu sistemin en önemli parçasıdır. Bir toplumun hamurunu yoğuran ve ona şekil veren öğretmenler, toplumların yarınlara güvenle bakabilmeleri, geleceklerini garanti altına alabilmeleri için varlığına ihtiyaç duyulan en önemli kişilerdir" dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü`nün öğretmenlerimizi hatırlamak ve onlara ne denli değer verdiğimizi ortaya koymak açısından önemli bir fırsat olduğunu belirten Başkan KARA, "Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, toplum olarak onlara duymuş olduğumuz minnet borcunu ifade ederek başarı ve huzur dolu yarınlar diliyorum" şeklinde ifade etti.