SALARHA İÇME SUYU PROJESİ

İHALE TARİHİ : 13.07.2007

İŞİN BİTİTİRLDİĞİ TARİH: 06.01.2009
İHALENİN KESİN KABULÜ: 10.02.2010
SÖZLEŞME BEDELİ: 1.464.380.000 TL.
TOPLAM İSALE HATTININ UZUNLUĞU: 4.686 Km
TOPLAM ANA  ŞEBEKE HATTININ UZUNLUĞU: 23.173 Km

Çaykent İçme Suyu Projesi kapsamında Üzümlü Mahallemizde DY1 Deposu 100 ton, Güneştepe Mahallemizdeki DY2 Deposu 200 ton, Kokulu Kaya Mahallemizdeki DY3 Deposu 300 ton olmak üzere toplam da 3 adet su deposu  ve 1 adet  otomasyonla kontrol edilen ana  branşman odası  yapılmıştır.
İçme suyu projemiz bölgemizde ki diğer içme suyu projelerine de örnek olmuştur. Projemizde bir çok ilkler uygulanmıştır. Bu ilkleri sıralarsak.
- Bütün depolarımız otomasyon sistemiyle Belediyemizden kontrol edilmektedir.
- Bütün depoların su tutma hazneleri ve vana odaları tamamen kalebodurla kaplanmıştır..
- Bütün depoların su haznelerine iniş merdivenleri betonarme olup demir merdiven kullanılmamıştır.
- Bütün depoların su seviyelerini, enerji durumlarını,  vana konumlarını bildiren acil mesaj sistemi mevcuttur. ( Her hangi bir olumsuzluk durumunda görevli personelin cep telefonlarına mesaj gitmektedir)
Çaykent İçme Suyu Projemiz 27.02.2009 Tarihinde ilk abonemizle halkımızın kullanımına sunulmuştur. Ayrıca bölgemizde ilk belediyemiz tarafından uygulamaya sokulan akıllı sayaç uygulaması da bu proje kapsamında gerçekleşmiştir.

Paylaşarak Bilgiyi Anında Arkadaşlarınıza Ulaştırabilirsiniz.

Bu içerik 4644 kez okundu